Community

Weten waar je staat en waar je naartoe gaat; de belangrijkste ingrediënten voor groei. In samenwerking met collega-groeiondernemers en onze kennispartners heeft Port4Growth verschillende scans ontwikkeld. Vul onderstaande scans in, ontdek waar jouw bedrijf nu staat en ontvang gerichte tips en adviezen over wat je kunt doen om sneller door te groeien. 

Financiële Groeiscan

Hoe zorg ik dat ik financieel in control ben en waar liggen mijn prioriteiten? De Financiële Groeiscan is uniek omdat deze is ontwikkeld door collega groeiondernemers. Op basis van ervaringen geven zij advies en biedt het inzicht in de knelpunten die nog kunnen ontstaan. Vul de scan in en ontvang concrete handvaten om je knelpunten en uitdagingen aan te pakken.

HR Groeiscan

Je bent ondernemer en leider van een bedrijf in een nieuwe economische werkelijkheid. Dat vraagt om leiderschap van en met betekenis. Wat zijn jouw prioriteiten op het gebied van HR? Hoe kom je aan het juiste personeel? Hoe krijg je iedereen in de juiste richting? En op welke manier richt ik mijn HR bedrijfsvoering in?

Print pagina