Community

Members binnen hetzelfde groeithema

  • Auke van den Bos HRG Nederland

  • Carolien Brederije Valegis Advocaten

  • Marjan Schuiling MaxGrip

Linda van den Broek

Kennisexpert
Direct contact met Linda
1500284987_Echthetty_L_WEB-6937.jpg

Groeithema’s van Linda

  • Internationalisatie

Ik ben Qualified Exportmanager (QE), bedrijfseconoom, mede-oprichter en eigenaar van international business development bureau Xportwise (www.xportwise.nl).
Vrijwel mijn hele werkzame leven ben ik bezig met internationaal zakendoen. Eerst in uitvoerende functies en logistiek, na een intermezzo van 8 jaar in het buitenland (VS, Maleisië, Hong Kong) als export adviseur en international business developer voor MKB-bedrijven. Export vind ik een zeer boeiend vakgebied en zet graag mijn kennis en ervaring om bedrijven internationaal te laten groeien.

Xportwise begeleidt MKB-bedrijven die internationaal willen groeien.

Onze kernactiviteit is international business development. Concreet betekent dat we de internationale ambitie en plannen van onze klanten als uitgangspunt nemen. Waar sta je nu, waar wil je naar toe en wat is er nodig om je ambities te realiseren? Daar maken we een plan van aanpak op en ondersteunen bij de uitvoering. Geen wollige verhalen, maar concrete acties, handen uit de mouwen en aan de slag. Het uiteindelijke doel is internationale groei: meer omzet, een groter netwerk, effectiever werken en een beter resultaat .
www.xportwise.nl

Blogpost van Linda

De grootste uitdaging voor export is de interne organisatie
18 07 17 --

Een pittige uitspraak, maar al te vaak waar. Natuurlijk, zonder kansen op een...

lees verder
belgium-antwerp-shipping-container-163726.jpeg
Print pagina