Community

ANP Pers Support

De kortste weg naar publiciteit

Aandacht is goud waard. Maar de route naar publiciteit kent veel obstakels. Wat dan helpt is een partner die bruggen slaat. Die thuis is in public relations én journalistiek. En uw product of dienst weet te verbinden met de media. ANP Pers Support begeleidt u graag naar de aandacht die u verdient. Wij bezorgen uw persbericht bij de media en de journalisten die er werkelijk toe doen. In binnen- en buitenland. Snel, doeltreffend en tegen een aantrekkelijke prijs.

ANP Pers Support, onderdeel van het persbureau ANP en PR Newswire, ondersteunt uw persbeleid door uw persberichten naar toonaangevende media in binnen- en buitenland te sturen. Door de samenwerking met ANP en PR Newswire beschikken we over exclusieve medianetwerken. Uw persbericht krijgt gegarandeerd de juiste journalistieke aandacht. Of het nou gaat om het bereiken van media in een bepaald land of het benaderen van journalisten die over specifieke onderwerpen schrijven. Met ANP Pers Support kiest u voor een in medialand vertrouwde verzender van nieuws.

De kracht van de boodschap moet altijd het belangrijkste element van uw persbeleid zijn. Persberichten die u via ANP Pers Support naar media verstuurt, worden voor publicatie door een speciaal team gescreend. Dat geeft waar nodig advies waardoor uw persbericht een nog betere slagingskans heeft. Andere ondersteuning is er in de vorm van masterclasses, workshops en diverse diensten, zoals het maken van foto’s, nieuwsvideo’s en infografieken.

Ga voor meer informatie naar de website: www.perssupport.nl

Print pagina