Community

Krauthammer

Over Krauthammer

Krauthammer concentreert zich op het begeleiden van leiders, managers en (sales) professionals om hun vitaliteit te versterken. En via hen, de vitaliteit van de organisaties waarvoor ze werken. De kern van hun aanpak zit in het zich eigen maken van constructief gedrag in alle voorkomende situaties. Het gaat daarbij om menselijke interactie en om performance. Krauthammer is er namelijk van overtuigd dat organisaties die zogenaamde “zachte” doelstellingen (Health) hebben verenigd met “harde” doelstellingen (Wealth) de toekomst hebben. Hun visie: “Het beste in mensen naar boven brengen” verenigt deze combinatie.

Met kantoren in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië, en een wereldwijd netwerk van partners, werken zij in vele talen en in meer dan 50 landen.

Visie, waarden en principes
Krauthammer beschrijft met hun visie de best denkbare bijdrage aan hun belanghebbenden op basis van de gedeelde passie en overtuigingen:

Het beste

Het volledige potentieel dat aanwezig is...

in mensen

in organisaties, teams, individuen...

naar boven halen 

laten ontdekken en actief leren benutten

De waarden geven aan wat zij belangrijk vinden, hoe ze hun visie willen realiseren, wat hun fundamentele overtuigingen zijn. Principes bepalen wat de ethische code van de organisatie is, wat de omzetting van de waarden naar gedrag betekent voor elke medewerker, hoe zij hun overtuigingen in acties willen omzetten.

Ga voor meer informatie naar de website: www.krauthammer.nl

Jos Velthuis

Jos Velthuis is al 27 jaar werkzaam op het vlak van menselijk kapitaal. Hij houdt van nieuwsgierige, onderzoekende mensen die een uitdaging aandurven en helpt hen boven zichzelf uit te stijgen. Met behulp van de kracht van de vraag maakt hij het verschil in hoe mensen denken, communiceren en acteren. Volgens Jos leid het verspreiden van de kracht van de vraag tot beter begrip, eerlijkheid, respect, geluk, succes en groei. Welk argument heb je nog meer nodig om verleid te worden?   

Sebastiaan Hoogendorp

Sebastiaan Hoogendorp is gedreven en gepassioneerd om mensen en organisaties het beste uit zichzelf te laten halen. Het is zijn persoonlijke missie om anderen de ogen te openen voor ongebegrensde mogelijkheden en onbeteugelde ambitie. Met aanstekelijk enthousiasme helpt hij mensen om ècht de diepte in te gaan om duurzame resultaten te boeken.

Carina Solbach

Carina Solbach leeft voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling en gelooft dat deze onafscheidelijk zijn. "Groei, en het laten ontstaan van iets nieuws gebeurt pas als je zaken vanuit een ander perspectief kunt zien. Buiten je comfort-zone is waar je het verschil kunt maken." Dit is precies de uitdaging die zij aan ondernemers voorlegt.  

Print pagina