Community

MKB-Nederland

Onze missie

Het midden- en kleinbedrijf is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Ondernemers durven risico's te nemen en creƫren banen. Daarom moeten ze gefaciliteerd worden en niet gehinderd door onduidelijke of overbodige regels en eisen. Ruim een eeuw geleden is de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland opgericht door ondernemers met een missie die nog steeds actueel is: een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland.

Het bestuur

Ondernemers bepalen onze koers, wij zijn de stem van ruim 170.000 leden. Ondernemers bepalen de koers van MKB-Nederland. Zij leveren via hun brancheorganisatie of lokale vereniging de ervaringen en kennis op basis waarvan wij onze lobbydoelen formuleren. Via een uitgebreid netwerk van commissies, platforms en werkgroepen wordt het beleid van MKB-Nederland bepaald.

Onze standpunten

MKB-Nederland maakt zich hard voor een kansrijk ondernemersklimaat. Wil je weten welk standpunt wij innemen op belangrijke ondernemersthema's zoals financiering, lokale lasten, aanbesteden en arbeidsmarkt? Bekijk onze dossiers en lees alle ins en outs.

Projecten

MKB-Nederland voert verschillende projecten uit om het ondernemerschap in Nederland te bevorderen. Meer informatie over een specifiek project? Neem contact op met de projectleider.

Ga voor meer informatie naar de website: www.mkb.nl

Print pagina